eeserwold

Nieuws

Open dag bij Flex Garage

 

FlexGarage is een garagepark op bedrijventerrein Eeserwold. Op deze locatie heeft het bedrijf units te koop en te huur voor eigen gebruik en voor investeerders. Er is keuze uit 4 typen garageboxen van 12 m² tot 21 m². Alle type voorzien met sectionaaldeur met extra hoge doorrijhoogte van 2.08 m

De boxen zijn voorzien van een breed scala aan faciliteiten en beschikken ieder over een eigen postadres. Het terrein is zelfs voorzien van toilet, wasbak en wateraansluitingen. De veiligheid op het terrein is van een zeer hoog niveau. Het terrein is omringt door hekken en de ingang is voorzien van een automatische schuifpoort. Het gehele complex is voorzien van camerabewaking.

In tegenstelling tot de grotere garageparken heeft Flexgarage met 59 garageboxen een kleinschalig karakter. 
 

Kom zaterdag 24 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur een kijkje nemen bij de Demo unit in Steenwijk. Krijg hier alvast een beeld hoe het park er uit gaat zien en bekijk de prachtige ruimte die te koop en te huur is. 

Op een andere dag een kijkje komen nemen? Dat kan! Neem contact op via Greveling Adviesgroep: 0521 523 505


We willen u vragen om van tevoren via de mail, contact formulier of telefonisch aan te geven of u langs komt, zodat wij met u een tijdstip kunnen inplannen. Op deze manier houden we de contactmomenten kleinschalig.

 

Contact


Terug
© Roelofs Planontwikkeling
Disclaimer
Eeserwold homepage
Realisatie: Sweb