eeserwold

Nieuws

Vlaamse overheid op werkbezoek op Eeserwold

Donderdag 6 september komt de Vlaamse overheid een bezoek brengen aan bedrijvenpark Eeserwold. Zij zijn bijzonder geïnteresseerd in het concept "tijdelijke natuur" en laten zich graag informeren over de praktijkervaringen die hiermee in Nederland inmiddels zijn opgedaan.

 

De delegatie zal verwelkomt worden door vertegenwoordigers van het ministerie van EL&I, innovatienetwerk en deelenemers van de zogenaamde Green deal "tijdelijke natuur" op Eeserwold. Met name de ervaring van het toelaten van tijdelijke flora en fauna ontwikkeling in combinatie met een uit te geven bedrijvenpark is een interessante casus om over te vertellen.

 

Roelofs heeft ook getekend voor deze deal om zo het beheer van de nog overkochte percelen duurzamer te kunnen toepassen. Mede om deze reden lopen er zgn. hereford runderen in het gebied en zijn er informatiepanelen geplaatst om meer informatie hierover te verkrijgen.

 

De ervaringen van deze dag zullen onze zuiderburen betrekken bij de besluitvorming over het invoeren van dit concept op hun bedrijventerreinen.


Terug
© Roelofs Planontwikkeling
Disclaimer
Eeserwold homepage
Realisatie: Sweb