eeserwold

Nieuws

WDV metaalbewerking gaat zich vestigen op Eeserwold Steenwijk

De interesse bij ondernemers voor vestiging in het bedrijvenpark Eeserwold trekt duidelijk aan. Inmiddels is bekend, dat de jonge ondernemer Wouter de Vries (30) uit Eesveen met partner Corine Hornstra aan de Eeser Hout een bedrijfspand gaat realiseren voor WDV metaalbewerking. 

 

Verschillende media, waaronder de Steenwijker Courant, berichten over de ontwikkeling van Eeserwold:

 

'Wethouder Bram Harmsma ziet de toekomst van Eeserwold eveneens met het volste vertrouwen tegemoet. "Binnenkort zullen we een ambitiedocument presenteren, dat mede als basis en uitgangspunt gaat dienen voor de verdere ontwikkeling. Eeserwold is een bedrijventerrein met veel potentie. Gelegen aan de snelweg op een zichtlocatie. Samen met Roelofs gaan we aan de slag om er wat moois van te maken. Het gevoel wordt steeds nadrukkelijker, dat er een nieuwe dynamiek gaat ontstaan." 

 

'Bewust is gekozen voor dit bedrijvenpark. De Vries: "We gingen er aanvankelijk vanuit, dat er alleen maar hele grote kavel beschikbaar waren. Maar de hebben gemerkt, dat de drempel veel lager ligt en eenmaal in onderhandeling zijn we steeds enthousiaster geworden. Ook de strategische ligging en opzet van de verkaveling was voor ons een belangrijke meerwaarde."'

Lees hier het volledige artikel!

 

 


Terug
© Roelofs Planontwikkeling
Disclaimer
Eeserwold homepage
Realisatie: Sweb